Salut, sunt Bogdan.

La început, exista pagina despre mine. Complet goală, complet lipsită de rușine. Am început să o acopăr cu voaluri și veșminte, până nu a mai rămas nimic din acea puritate inițială. Dar tu ai venit aici, să vezi în trecut, nu-i așa? Să cauți ce era la început dar nu mai este?

Sunt scriitor de proză, în primul rând. Am scris și poezie dar pentru că poeziile mele sunt departe de orice rațiune, am ales să-mi exprim ideile abstracte (ca toate ideile) în proză. În principal, scriu despre iubire, moarte și viață, nu neapărat în această ordine. În particular, textele mele tratează acea dorință de a scăpa de realitate și a cutreiera meleaguri fantastice, sfârșind în cele din urmă să ne întoarcem la realitate și să o vedem așa cum este. Plină de surprize. Când nu scriu beletristică, scriu despre filozofie, psihologie, și cum putem aplica lecții din ficțiune în viața de zi cu zi.

Și pentru că suntem prieteni aici, o să-ți spun un secret. Îmi plac filmele care sunt bazate pe cărți, îmi place să mă relaxez în compania unui joc video care te lasă să îți scrii singur povestea, îmi plac cărțile care nu sunt plictisitoare. Deja văd un fir comun. Îmi plac poveștile bune în orice formă ar fi ele.

Dacă m-ai găsit întrebându-l pe aproape atotcunoscătorul google, mă poți urmări pe pagina de Facebook de mai jos, pentru a fi la curent cu noile postări.

Mă poți urmări (subtil) pe Facebook și Instagram (vezi butoanele în partea dreaptă) și pentru a intra în legătură cu mine folosește formularul de contact de mai jos.

Dacă ai o idee și vrei să conversăm, de asemenea mă poți contacta folosind formularul de contact de mai jos iar eu o să îți răspund pe email.